Referenties

Dochter, 7 maanden

“Wat een blij kind heb je ons gegeven. Sinds jouw komst ontwikkelt onze dochter zich als een trein en is ze zo blij met alles. Onze relatie gaat nu als vanzelf. Ik geniet zoveel meer met haar en zij met mij. Allemaal dankzij jouw tips en kunde!”

Dochter, 8 jaar

“Mijn dochter van acht had over een periode van zeker een jaar elke dag buikpijn en huilbuien en wilde liever niet naar school. Medisch was er niets te vinden. Na een paar gesprekken met Githa en een gouden tip aan mij, zijn de huilbuien en buikpijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Mijn dochter gaat weer met plezier naar school.”

Zoon, 11 jaar

“Na onze scheiding en wat moeilijkheden op school werd het onze zoon teveel. Ik had een overspannen kind thuis en dat zorgde thuis ook voor lastige situaties. Githa heeft een aantal sessies gehad met hem, waardoor hij er weer bovenop kwam. Hij vond het heel fijn om met Githa te praten en op speelse wijze stukje bij beetje de last van zijn schouders te halen! Ook ik heb er veel aan gehad, want tja… Als ouder kijk je er anders naar en weet je ook niet alles.”

Zoon, 5 jaar

“Onze zoon is high sensitive en vindt het soms lastig met zijn emoties om te gaan. Alles verwerkte hij door boos gedrag of woede-uitbarstingen, soms zelfs zonder aanleiding. Githa is door middel van emotietraining met hem aan de slag gegaan. Altijd met een grote lach ging hij met Githa mee en thuis vertelde hij enthousiast hoe leuk hij het had gehad. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij is een heel ander kind, ontspannen en kan beter relativeren. Githa je bent voor ons een topper! Bedankt voor alles.”

Zoon, 9 jaar, begeleiding via school

“In één woord: een topcoach! Heel prettig in de omgang met zowel het kind als de ouders, ze voelt alles goed aan. De coach geeft onze zoon goede handvatten die hij makkelijk kan toepassen in bepaalde situaties. Onze zoon voelt zich erg op zijn gemak bij haar en zijn zelfvertrouwen groeit zichtbaar. Kortom, wij zijn allemaal erg blij met haar.”

Zoon, 6 jaar

“Wat een topper die Githa. Onze zoon van 6 jaar heeft begin dit jaar een vuurwerk ongeluk gehad. Na de operatie en toen de wond gesloten was merkten wij dat onze zoon niet lekker in zijn vel zat. Githa ging met hem aan de slag. Githa biedt rust en veiligheid, onze zoon vond het heel fijn en voelde zich al snel op zijn gemak.
Al na een aantal sessies kregen wij onze “vrolijkerd” terug!”

Dochter, 4 jaar

“Wij hebben Githa ervaren als fijne en praktische kindercoach en zijn zeer tevreden over de door haar geleverde hulp. Onze dochter had veel plezier in het werken met haar. Onze dochter van vier was vastgelopen op school en had veel last van woedeaanvallen. Githa heeft geholpen de achterliggende problematiek bloot te leggen waardoor we weer stappen vooruit konden maken. Ook heeft ze ons voorzien van oudercoaching, iets dat mijn man en ik als zeer waardevol hebben ervaren. Wij zouden haar dan ook zeer zeker aanraden en mocht het weer nodig zijn haar wederom inschakelen als kindercoach.”

Dochter, 9 jaar

“Onze dochter van negen kwam niet tot leren op school. Zij ziet zelf waar ze goed in is, maar ook wat ze moeilijk vindt. Ondanks dat, deed zij niets in de klas en kwam zij tot niets in de groep. Zonder overzicht en motivatie zat ze de hele dag op school. Githa kreeg onze dochter in beweging, waardoor zij nu wel tot werken komt. Ze kan haar eigen weg nu gaan, met haar eigen map en in haar eigen tempo. Telkens opnieuw en met nieuwe doelen, omdat onze dochter het nu zelf wil! Daarnaast is tekenen haar passie. Daar waar ze een aantal maanden geleden nog stokpoppetjes tekende, tekent ze nu ware sprookjesfiguren en maakt ze een heel sprookjesboek. Githa speelt een tijd lang voor onze dochter, maar zeker ook voor ons, een hele belangrijke rol. Wij hebben weer vertrouwen gekregen in de toekomst. Wij geloven dat dit verhaal nu wel als een sprookje kan eindigen. Namelijk een lang en gelukkig leven in een gelukkig gezin!”

Particulieren  —  Scholen  —  Contact