Referenties

Dochter, 7 maanden

“Wat een blij kind heb je ons gegeven. Sinds jouw komst ontwikkelt onze dochter zich als een trein en is ze zo blij met alles. Onze relatie gaat nu als vanzelf. Ik geniet zoveel meer met haar en zij met mij. Allemaal dankzij jouw tips en kunde!”

Dochter, 8 jaar

“Mijn dochter van acht had over een periode van zeker een jaar elke dag buikpijn en huilbuien en wilde liever niet naar school. Medisch was er niets te vinden. Na een paar gesprekken met Githa en een gouden tip aan mij, zijn de huilbuien en buikpijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Mijn dochter gaat weer met plezier naar school.”

Zoon, 11 jaar

“Na onze scheiding en wat moeilijkheden op school werd het onze zoon teveel. Ik had een overspannen kind thuis en dat zorgde thuis ook voor lastige situaties. Githa heeft een aantal sessies gehad met hem, waardoor hij er weer bovenop kwam. Hij vond het heel fijn om met Githa te praten en op speelse wijze stukje bij beetje de last van zijn schouders te halen! Ook ik heb er veel aan gehad, want tja… Als ouder kijk je er anders naar en weet je ook niet alles.”

Zoon, 5 jaar

“Onze zoon is high sensitive en vindt het soms lastig met zijn emoties om te gaan. Alles verwerkte hij door boos gedrag of woede-uitbarstingen, soms zelfs zonder aanleiding. Githa is door middel van emotietraining met hem aan de slag gegaan. Altijd met een grote lach ging hij met Githa mee en thuis vertelde hij enthousiast hoe leuk hij het had gehad. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij is een heel ander kind, ontspannen en kan beter relativeren. Githa je bent voor ons een topper! Bedankt voor alles.”

Zoon, 9 jaar, begeleiding via school

“In één woord: een topcoach! Heel prettig in de omgang met zowel het kind als de ouders, ze voelt alles goed aan. De coach geeft onze zoon goede handvatten die hij makkelijk kan toepassen in bepaalde situaties. Onze zoon voelt zich erg op zijn gemak bij haar en zijn zelfvertrouwen groeit zichtbaar. Kortom, wij zijn allemaal erg blij met haar.”

Particulieren  —  Scholen  —  Contact